معجزه سیب، قویترین ضدسم

مدیر

15 آبان 1403 - 09:42

 

 

 امام کاظم علیه‌السلام: « سیب، برای درمان چند چیز سودمند است:

  •  مسمومیت
  •  بلغمی که چیره شده باشد
  •  دفع سحر
  •  رفع جنونی که از جنیان باشد

در این موارد هیچ چیز منفعتش سریعتر از سیب نیست.» 

📚 دانشنامه احادیث پزشکی، حدیث ۷۶۲

 

 می‌توانید از سیب به روشهای مختلف مثل میوه سیب، آب سیب، مربای سیب، چای سیب، خورشت سیب، عطر سیب بهره مند شوید:

 🔹 برای رطوبت بخشی به بدن یکی از بهترین موارد خوردن یک لیوان آب سیب به همراه کمی روغن بادام شیرین،  نیم ساعت قبل از غذاست.

🔹 برای تسکین حرارت کبد می‌توانید  رنده سیب و عرق بیدمشک را به نسبت مساوی با کمی عسل فالوده کنید و نیم ساعت قبل از غذا مصرف کنید.

🔹 یکی از آداب سیب خوردن،  بوییدن سیب قبل از خوردن است.

 امام باقر (ع): «هنگامی که خواستی سیب بخوری، ابتدا آن را استشمام و بو کن، سپس بخور زیرا در این صورت آنچه را که به روح تو ناراحتی و عارض شده ساکت می‌کند. »

پس از رایحه و عطر سیب بهره‌مند شوید، چرا که  عطر سیب هم مثل خود سیب، مقوی قلب، مغز، کبد، معده و دستگاه گوارش و موجب رفع ناراحتی‌های عصبی، ترس، اضطراب، وسواس، عطش، دفع سموم، خواب‌آور، درمان سرماخوردگی و سرفه و گرفتگی صدا، ورم مفاصل و نقرس می‌باشد.

مزاج آن:

شیرینِ آن گرم، در اول و تر، در دوم و ترشِ آن، در اولِ دوم، سرد و خشک

 همه اجزای درخت آن، سرد و خشک و برگ و ثمر آن با قوت تریاقیت ( سم زدایی)

 

خواص عمده این میوه آنقدر نیست که شما تصور میکنید...

بلکه در حدی است که هرگز نتوانید تصور کرد..!!

و از آن جمله اینکه شادی بخش بوده و رطوبت لطیف آن مقوی دماغ و دل و کبد است. 

 به علت داشتن مواد قلیایی، اسید اوریک خون را حل کرده و ترشحات غددی دهان را متعادل می سازد.

 

 برای بیماران کبدی، معده و مجاری ادرار و سرفه های مزمن نافع است.

 

 حافظه و مغز را تقویت نموده و برای امراضی مثل حصبه و اسهال و اسهال خونی مؤثر است. از مواد کانی مانند فسفر، کلسیم، برم ... غنی و اکثر ویتامین ها را دارا است..

 

برای بیماریهای مفصلی تجویز شده و سنگ های کلیه را دفع می نماید.

 

 در معالجه تپش قلب، تنگی نفس و تقویت معده و اشتها آوری بی نظیر است.

 

یکی از مهمترین فواید آن درمان ریفلاکس و ترش کردن معده است.. اگر بلافاصله پس از غذا، رسیده شیرین آن خوب جویده و میل شود براحتی ریفلاکس را درمان میکند.. البته با پرهیز از ممنوعات عمومی و نیز خوراکهای تشدید کننده ریفلاکس؛

 

 سیب پخته، سرفه خشک را برطرف می سازد.  خواب آور بوده و برای گریپ و زکام و ریزش آب از چشم و بینی نافع می باشد.

 

 سیب از تصلب شرائین و فشار خون و سکته های قلبی جلوگیری می نماید.

 

 درمان کولیت های معده با سیب در ظرف دو روز انجام می گیرد. 

 

آب سیب به طور کلی در جهت بازسازی قلب و معده و کبد و دفع سودای وسواس و سموم گیاهی و سم عقرب بسیار مؤثر و مسکن حرارت اضافی بدن انسان است. 

 

شکوفۀ سیب با ترکیب داروهای مناسب در دفع اخلاط متعفن مؤثرو مربای آن به نام گل قند در تقویت قلب و مغز و قوای جنسی بسیار نافع و مجرب است..

 

امام‌صادق ع می‌فرمایند: ما اهل بیت تب را با سیب درمان کنیم..

 

همچنین یکی از بهترین روشهای درمان اسهال و استفراغ از منظر طب سنتی؛ درمان ساده‌ و در دسترس همگان استفاده از آب سیب است که هم تامین‌کننده آب و الکترولیت است و هم مقوی معده و بندآورنده استفراغ و اسهال است.

 

پیشگیری از اسهال و استفراغ بسیار اهمیت دارد اما تا زمانی که علائم کم‌آبی و ضعف در بدن بروز نکرده است نباید نگران بود، البته کودکان نسبت به تغییرات بسیار حساس هستند و نباید تا زمان بروز ضعف یا کم‌آبی صبر کرد.

 

 معده بعد از بیماری, دوره‌ای از ضعف را طی می‌کند که نیازمند مراعات در حجم و قوام غذاهای ورودی است.

 

 بنابراین شروع غذا خوردن بعد از اتمام علائم بیماری باید با غذاهای سبک و کم‌حجم و غیرمضر باشد

مثلاً غذاهای خیلی شیرین یا چرب می‌توانند تشدیدکننده اسهال و مزید بر ضعف معده باشند.